Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

31.12.2015

Viimeistä viedään...
... nimittäin tästä vuodesta.

Blogissa on ollut hiljaista. Pytytys työrintamalla on taas kasvanut sen verran. että se on syönyt ihmistä ja vienyt enegiaa. Etsinnässä on ratkaisuja tilanteeseen, mutta katsotaan nyt mihin suuntaan elämä kääntyy.

Joulu vietettiin perheen parissa. Välipäivät olin kansanmusiikkikurssilla Keijun kanssa. - Tosin hän rastoineen muistuttaa nykyisin enemmän herttaista peikkoa. ;) Kurssikokemus oli uusi, intensiivinen ja jätti mukavan jälkitunnelman. Ehkä vielä uudelleenkin? Lomaa on loppiaiseen asti, joten kaikenlaista vielä ehtii toimittaa ennen töiden alkua.

Rakettien pauke on aluillaan, lunta on kaksi senttiä ja kuohuva jääkaapissa. Pitsanpaistoon pitäisi ryhtyä.

Kuvat ovat joulukuun puolivälistä, jolloin yö teki hienot jääkukat auton ikkunoihin ja katolle ja päivällä satoi hetken ajan isoja isoja lumihiutaleita. Seuraavan kerran lunta saatiinkin sitten tapaninpäivänä.

Tuokoon uusi vuosi kaikille lukijoille iloa, valoa, rauhaa ja hyvää mieltä! - Jospa tämä bolgikin tästä taas heräilee uudelleen eloon.

2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Mukavaa kun jäi positiivinen muisto kurssista... se antaa aina energiaa jaksaa:)
Kauniita jääkukkia! Onneksi saatiin pakkasta. Kun tulisi vielä luntakin. Pitäähän talvella olla lunta... ja kun pukki toi uudet luistimetkin minulle:)
Inspiroivaa ja onnellista alkanutta vuotta sinulle!

Hosuli kirjoitti...

Kauniita lumikuvia. :)