Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

4.2.2016Tammikuiset tulppaanit lurpahtivat heti. Olivat varmaan saaneet jossain välissä kylmää. Näyttivät silti hetken ajan ihan hauskoilta retkahtaneine varsineen. Tosin oma olo kyllä muistuttaa noita tulppaaneja, ja se ei ole ihan niin mukava asia.


Ostin nettijoogapalvelun. Hyvä ostos, ei tartte lähteä mihinkään. Joogamatto lötköttää olohuoneessa koko ajan ja just silloin kun itselle sopii tai on tarve, niin läppäri auki ja valitsemaan sopivaa tuntia. Hyvin on pariin kertaan jo pörisevä pää rauhoittunut. Saisinkohan tästä ihan oikeasti tehdyksi tavan itselleni?

3 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Kuulostaa ihan mielenkiintoiselta tavalta harrastaa joogaa. Voi kotona kaikessa rauhassa tyhjentää mielensä. Mikä sen mukavampaa kuin rauhoittua, rentoutua ja nollata ajatuksensa.
En ole joogannut, mutta olisi mukava joskus kokeilla!
Mukavaa viikonloppua sinulle:)

Helena kirjoitti...

Kyllä jooga antaa hyvän unen seuraavaksi yöksi. Käyn itse ryhmässä, koska olen harrastanut lajia vasta kaksi vuotta ja tarvitsen ohjausta. Kotijooga kuulostaa hyvältä.

morso kirjoitti...

Olen itse joogannut jo useamman vuoden, joten tiedän mihin oma keho taipuu ja mihin ei, sillä uskalsin lähteä tuohon nettisysteemiin mukaan. Aloittelijalle suosittelen ehdottomasti normaalia ohjattua tuntia. Itsellä vaan suosikkohjaajan tunnit ovat harventuneet, ja välillä jää työsyistä viikkotunti väliin, joten tämä mukavasti täydentää normaalirytmiä.