Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

23.12.2016

Hyvää joulua!





Vuoden lopun lähestyessä pieni pikapäivitys. Pikkuhiljaa tehdään käsitöitä, välillä enemmän, välillä vähemmän. Itselle valmistui joogasukat Arnen ja Carlosin langasta. Nämä onnettomat on pikkuisen liian väljät, mutta saavat kelvata. Jouduin ensimmäisen aloittamaan varmaan kolmeen kertaan milloin mistäkin syystä. Valmistuivat silti. Ihan omasta päästä posottelin varmaan kakkosen puikoilla.

Sitten "kesäkäsityö", joka neulomisen osalta valmistui jo kesällä, mutta reunapitsi ja keskiosa yhdistyivät vasta pari viikkoa sitten, kun oli pakko, että se pääsi pingottumaan ja pakettiin. Eli Haapsalun mallilla Kielo, lankana Wetterhofin Silvia, joka oli tosi miellyttävä neuloa. Helpompi, kuin edellisen pitsihuiviprojektini silkki-merino, joka kyllä kiiltää kauniisti, mutta oli tolkuttoman liukasta neulottavaa.

Ja viimeisenä piparit omille alaisilleni. Joulu on tällä. Lahjat on paketoimatta, mutta niitä on sen verran vähän, että vielä ehtii. Kuusi tuoksuu. Ruoat on jääkaapissa, opiskelijatkin kotiutuneet. Ollaan ja nautitaan.

Hyvää joulua kaikille, jotka tänne vielä eksyy!

1 kommentti:

Irma kirjoitti...

Hyvää Joulua:)
Kivasti koristeltuja pipareita!