Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

31.1.2010

Mukavuuksia


Viikko on vierähtänyt kaikenlaisessa touhussa. Pikkumörkö vaihtoi koulua, ja nyt opetellaan uuteen rutiiniin. Tiistaina ompelin tyynyjä. Isomörkö kantoi vanha laverin yläkerran telkkarin ääreen mukavammaksi tv:n katselupaikaksi, ja sinne piti saada sitten lisää pehmustetta. Ikean raitakankaat istui hyvin. Patjaa peittää samasta kaupasta ostettu puuvillainen päiväpeitto. Ommellessa havaitsin, että toi punavalkoinen on aika oiva migreenitesti. Vilisee hyvin silmissä huonoina hetkinä. Onneksi suurin osa ompelusta tehtiin nurjalta puolelta. Raidallisista asioista ei saa välttämättä hyviä kuvia, mutta tässä yritystä kumminkin. (edit. klikkaa kuva isommaksi, niin raidat lakkaa vilisemästä.)

Keijun poikaystävän syntymäpäiviä vietettiin residenssissämme lauantaina. Sitä varten leivoin perjantaina elämäni ensimmäiset kaksi pellillistä mokkapaloja. Tuli vähän erilaiset kuorrutukset, mutta ensiyritykseksi ihan ok. Ja näidenkin kuvaaminen on näköjään haasteellista. ;) Tästä voi päätellä, etten ole mikään himoleipoja, enkä pullantuoksuinen äiti. :P


Lauantaina seikkailtiin isomörön kanssa Hesassa. Shoppailun tulokset jäi laihoiksi. Ihastuttiin yhteen vihreäkuvioiseen astiasarjaan, mutta tyydyttiin sen kohdalla vaan kuolaamaan (kerrankin tykättiin molemmat samasta). Mukaan tarttui kumminkin vain pieni kerä ohutta mustaa parsinlankaa, kengännauhat, miehelle hanskat ja kaksi kerää sinikirjavaa TicoTicoa. Kuvaa ei ostoksista ole. Mies kaipasi ohuempia villasukkia saappaisiin. Kokeilen tota uutuutta, katsotaan mitä siitä tulee. Kuvataan sitten jos sukat soveltuu jonkun jalkaan.

Tänään sitten käytin tilaisuutta hyväkseni, kun ruokahuoneen pöytä oli kerrankin tyhjä, ja leikkasin palat keijun puvun helmaosaan. Itse pukukangas käyttäytyy ihan hyvin käsiteltäessä, mutta vuori on vuorikankaiden tapaan löysää ja lipeävää. Edessä on kuoroharjoitus, joten jää arki-iltoihin ompelut. Onneksi ei ole mustaa, kun lampunvalossa pitää väkertää.

Ei kommentteja: