Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

28.4.2010

Pieniä aurinkoja


Tänään huomasin laumoittain pieniä aurinkoja joutomaalla, kun olin kävelemässä seminaariin. Kerrankin olin kävellen ja repussa kamera, joten ei kun kuvaamaan. Räiskyttelin muutaman kuvan ja marssin tyytyväisenä määränpäähäni. Kotona purin kuvat ja aloitin lähemmän tarkastelun. Huoh. Kirkas auringonpaiste oli kertakaikkiaan liikaa kameraparan käsityskyvylle. Kuvan käsittelylläkään ei saa puhkipalaneisiin kuviin järkeä. Tämä oli paras otos ja siitäkin otin pikkuisen valoa pois. Kameran asetuksia olisi tietysti voinut yrittää vähän säädellä siellä joutomaalla. Se olisi voinut auttaa. Pitää siis opetella käyttämään kameraa. ;)

Joka tapauksessa olen nauttinut leskenlehdistä siellä pusikon laidalla, se on tärkeintä.

2 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Voisihan tästä ajatella iloisena myös niin, että ihanaa, kun säädöt ovat pimeysasetuksin jälkijunassa ja päivänvaloa on huimasti enemmänkuin jokin aika sitten. Eihän sellaisessa pysy perässä kuvajan eikä kameran käsityskyky. Onneksi on monta kuukautta edessä jolloin voimme harjoitella päivänvalolla kuvaamista! Nautitaan.

morso kirjoitti...

Niin. meni näköjään vähän turhan negatiiviseksi tuo pääosa tekstistä. ;) Kamera on sen verran uusi, etten vielä ole ihan sinut sen kanssa, säätely on sellaista onnenkauppaa. ja kuten sanoit, on se kyllä ihana, että aurinko paistaa niin kirkkaasti että keltaiset kukat ylivalottuu. SAde näyttää turottavan tänään silmuja ihan silmissä.