Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

14.6.2010

Keski-iän kriisi?


Onko tämä nyt sitä keski-iän kriisiä? Yläterassin kahdeksankulmaiselle pöydälle piti saada sään kestävä liina. Ostin pyöreän piparkakkureunaisen vakstuukin kukkakuvioilla. Minä. Että huolestunko nyt heti vai ensi viikolla vasta? Piparkakkureuna ei onneksi näy kuvassa, mutta kukat sitäkin enemmän. (No okei, ne reunat tuli kaupan päälle, ei ollut neliön muotoisia tai suoralla reunalla pyöreitä.) Kohta mulla on varmaan röyhelöhame ja pitsihanskat. ;)


Kun täällä ei nykyisin koskaan esitellä mitään valmista, niin tässä kolme wannabeeta. Päällimmäinen tahtoisi olla mulle mekko, keskimmäinen Keijulle hame ja kassi ja alimmainen Keijulle tunika ja housut. Alimmainen ei ole oikeasti noin sinertävä, enneminkin vähän kauhtuneen punainen, mutta näköjään vaikea väri kamerassa ja tietokoneen ruudulla.

Vähän harkitsin kukkapenkin kaivamista, mutta oli sen verran kylmä, että jäi nyt tällä kertaa kaivamatta. Jospa huomenna sitten.

2 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Minä kun suunnittelen piparkakkureunaisia köökin verhoja...
Mekosta tulee on hyvän värinen, kassinkin ottaisin käyttöön ja punainen on aina hyvä! Keski-ikää vaan ei kriisiä enää tänään...

morso kirjoitti...

Niinpä. Kai sitä ihminen jostain kohtaa ikää myöten pehmenee. Enpä tästä liiemälti kriisiä ota. nauran vain hijaa sisäänpin itselleni. Romanttisia hömpötyksiä kun ei oikein ole lukaalissa suvaittu tähän asti. ;)