Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

11.7.2012

Tapettia
Mahdollisimman tylsiä ja huonoja kuvia uusista tapeteista. ;) Vaalea on melkein valkoinen vihreä on vihreä. Väri ei toistu näissä kuvissa ihan oikein, mutta yhdistelmä salama ja keinovalo ei ole oikein otollinen värien toistolle. Alempi kuva on ehkä vähän lähempänä totuutta. Mies tuolle vihreälle tapetille ehdotteli kaikenlaisia suurikuvioisia vaihtoehtojakin, mutta koska kyseinen seinä ladataan täyteen erilaisia kertyneitä taulun tapaisia kuvia, niin se isokuvainen tapetti menisi siinä tyystin hukkaan ja kuvatkaan eivät olisi siinä edukseen. Listat pitää vielä paukutella paikoilleen. (Kattolistat pitää käydä vielä ostamassakin, kyllästyin yliromanttisiin koukerrettuihin versioihin, jotka täällä olivat.)

Säilytyshuonekalujen siirtely on ahdistavaa. Astiakaappi on tyhjennetty myytävälle ruokapöydällle, makuuhuoneesta olohuoneeseen siirrettävä piironki banaanilaatikoihin, nuottikaappi, joka on ruokahuoneesta evakossa olohuoneessa, on tyhjennetty sinne tänne. Seiniltä turvaan siirretyt taulut, ja kaikki ne taulut, jotka eivät koskaan ole seinällä olleetkaan, ovat täyttäneet työhuoneen, samoin lehtihyllynä toimiva tarjoiluvaunu... Keittiö on siistein paikka huushollissa, koska sinne on nyt pakko mahtua syömään ruokahuoneen myllerryksen vuoksi. - Miksi ihmeessä ihminen omistaa näin paljon tavaraa?

Joka tapauksessa on mukavaa saada omat tapetit seinille. Jos vaikka seuraavaksi tuo eteinen, sieltä ei tarvitse poistaa niin paljon huonekaluja. :)

2 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Siellä on sentään liike käynnissä.
Minä vaan teemoitan tekemislistaani ja totean, että liike on keskeinen.
Sitä tarvittaisiin nyt niin isoissa kun ihan pienemmmissäkin jutuissa täällä.

Minä toivoisin, että saisin keittiööni valita jotakin joskus ihan itse.

morso kirjoitti...

Rva Pioni; kompromisseja nämäkin tapetit, mies sanoo myös sanansa. Omempia nämä silti on kuin edellisen asukkaan valitsemat. Vihreä ihminen on asunut sinisten tapettien keskellä tähän asti.