Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

11.1.2014

Valoa kuviinTämä on joulun viimeinen aalto. Valokuvaaminen huonossa valossa on tuskallista. Kameran vaihdon jälkeen olen ollut pelkän kameran salaman varassa, ja sehän aiheuttaa jyrkkiä varjoja, heijastumia ja muita epämiellyttävyyksiä kuviin. Jouluna sain litteän paketin, josta putkahti paperinippu. Sen mukaan netistä oli saapumassa valolähde ilokseni. Eilen se sitten tapahtui. Mies haki paketin postista, ja meikä pääsee nyt kokeilemaan. :D Pari pientä kokeilua on tehty, jatkossa lisää kokeilia ja käyttöohjeen tavausta.

Tänään olen hyökännyt eteisen komeron kimppuun. Löytyi mm. 10 kokoon taittuvan sateenvarjon suojapussia. Itse varjot on hukattu tai tuhottu jo aikoja sitten, mutta nuo pussit ovat kertyneet hyllyn perukoille. Lisäksi löytyi vuori kaameita mainoslippiksiä ja parittomia nahkahanskoja. Miksiköhän sitä aina säilytetään se toinen hanska, kun toinen häviää johonkin? No, nyt ne lähtee. Tietysti ne voisi säästää johonkin tuunaukseen, mutta jotenkin en usko, että se päivä koskaan tulee. Ainakaan nyt ei tule. ;)

Lunta tuli vihdoin, ja huomenna kuusi siirrettäneen vihdoin ulos. Se on vielä voimissaan, mutta en halua siirtää kaikkia neulasia yksi kerrallaan roskiin.

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onnea uudesta valolähteestä!
Hienoa lukea, että muutkin säästää tavaroita (sateenvarjonsuojuksia)...:)

Kvilttaaja kirjoitti...

Tuo valolähde sopisi minunkin kameraan. Sinnittelen silti kameran omalla, joka lytistää tilkkutöiden tikkaukset lähes näkymättömiksi. Onnittelut salamasta. Nyt kun tuli pakkasta pitäisi ilmeisesti kaikken vaatekomerojen sisältö pakastaa ulkoilmassa.

morso kirjoitti...

Olin yllättynyt, kun sain ihan merkin mukaisen, olin odottanut vain esllista muuten yhteensopivaa. Tämä auttaa ihmiskuvauksessakin. :)

Ah, juu vaatteet ulos, Siinä olisi urakkaa, mutta tekisi hyvää. Meillä on suunnitelmissa pienentää eteisen vaatekomeroa, joten kaikki turha sieltä pitäisi hoidella muihin maisemiin.