Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

18.8.2014

SaimaallaViikonlopppu vietetty Saimaan aalloilla. Laulaen ja nauraen. Sateessa ja paisteessa. Ihan liikaa kuvia taas, liki 800, kun piti kokeilla valotuksen säätöjä yms. Nyt sitten pitäisi valita ja karsia. Siinäpä taas puuhaa.

****

Yhteen vanhempaan postaukseen tulee jatkuvalla syötöllä ei-toivottuja englanninkielisiä kommentteja. Sen vuoksi poistin hetkeksi mahdollisuuden kommentoida anonyyminä. Toivottavasti se auttaa, jos ei, pitää ottaa sanavahvistukset käyttöön.

3 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Mitä toi tommonenkin kurja kommentointi on?

Soile Kivinen kirjoitti...

Moi, mene asetuksissa (alin vaihtoehto) kommentointiosioon ja valitse siellä kohta ketkä voivat kommentoida = ei anonyymit. Minulla lopoui kerralla engl. kieliset "mainokset".

morso kirjoitti...

Rva Pioni, englanninkielisiä kehuja tms, jotka ei liity asiaan mitenkään, ja joissa kehoitetaan tutustumaan kommentoijan 'blogiin' linkin takana, eli roskapostia, joista takuuvarmasti saa viruksia. Yksittäisinä ei haittaa, mutta isommat laumat rasittaa, kun niitä saa sitten olla poistelemassa tuolta suodattimesta.
Soile, juuri sen tein. Suurin osa kommentoijistani on kirjautuneita, mutta joku muuten tunnettu 'anonyymi' on välillä joukossa, eli heiltä on nyt loota lukossa. Helpottanee tämä kuitenkin tuota roskan määrää, ja mukavampi kuin sanatunnisteet.