Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

17.5.2018

Villasukat kierteelläKäsityörintamalla on ollut hiljaista. Oikeassa kädessä oli ensin ns. napsusormi, ja nyt se sama sormi on jäykistynyt, eikä enää ojennu kokonaan tai taivu ääriasentoon. Plääh. Nyt se ei sentään ole niin kipeä kuin alkuvuodesta.

Villasukkia rupesin neulomaan eläkkeelle jäävälle työtoverille jo talvella, mutta kiukkuava käsi hidasti projektia. Vihdoin sain ne valmiiksi, ja huomenna tapaan toisen entisen työtoverin, joka lupasi toimittaa paketin perille. - Kun itsekin kerkisin jo tässä välissä vaihtaa työpaikkaa.Villasukat.
Koko: mies.
Malli: Perussukka nauhakavennuksilla, palmikot omasta päästä.
Lanka: Menitan Lasse.
Puikot: Hiyahiya kakkoset.
Fiilis: Nyt nää näyttää parmmilta kuin mikä välillä oli tunne. Noi palmikot ei oikein näy hyvin kuvissa, kun mun jalka ei ole ihan miesten kokoa.

Menitan Lasse on vahvistettu sukkalanka, 75 % superwash villaa ja 25 % polyamidia. Nämä saapassukiksi ajattelin. Ihan en lankaan ihastunut. Ihan ok neulottava, mutta välillä on kummia nyppyjä ja toisessa kerässä oli pätkä, joka oli muuta lankaa paksumpaa ja ihan kierteetöntä. Oli pakko katkaista lanka ja ottaa se pois välistä. Toivottavasti nämä kuitenkin kestää käytössä siistimpinä kuin omalle miehelle eräästä nimeltämainitsemattomasta langasta neulotut sukat, jotka on ihan merkilliseksi möyhääntyneet pohjistaan.

Toivottavasti näistä tuli oikean kokoiset, ihan tarkaa tietoa ei ollut vastaanottajan kengännumerosta.

Pakko kehua tuota työkaveria vielä. Ihminen, joka on kyllä nimenomaan yhteistyöllä edistänyt asioita, ja muutamassa tiukassa tilanteessa ollut se, joka on homman pelastanut, kun minä olen tolkuttoman kiireen keskellä ollut huonosti valmistautunut. Yhdessä olleen erilaisiin tilanteisiin haettu ratkaisuja ja vastauksia ja luottamus on ollut sataprosenttista. Jos en olisi vaihtanut itse työpaikkaa tässä samassa hötäkässä, olisin syvässä kriisissä tämän työkaverin menetyksestä. Nyt on helppo toivottaa hänelle leppoisia eläkepäiviä. 

Ei kommentteja: