Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

28.3.2021

Syvä hiljaisuus...

 Hei,

on kauan siitä, kun viimeksi tänne kirjoittelin. Yhtä postausta jo virittelin tässä välillä, mutta se jäi kesken. Jotenkin vaan tällä hetkellä tuntuu työläältä kuvata tänne, säätää kuvat ja kirjoittaa teksti ja tapella epämääräisen oikoluvun kanssa. (Koneen vaihduttua on kuvien säätäminenkin mennyt hankalammaksi, entinen sopiva sovellus on lakannut olemasta, uusilla ei saa aikaan haluamiani asioita, joten j oudun käyttämään kahta eri ohjelmaa.) Käsitöitä olen tehnyt vähän hiljaisempaan tahtiin, koronan kaikinainen ahdistus ehkä siinäkin osasyynä. Toisaalta on kroppa niin jumissa, ettäei sitä viitsi enempää jumittaa, jos ei ole pakko. Voimia on vieneet myös viimesyksyinen lämpörempotti (patterit putkineen uusiksi) ja juuri nyt keskeneräisenä seisova sähköremontti. Varmasti vaikutuksensa on etätöilläkin. Kun jo ihan koko työpäivän notkuu tietokoneen ääressä, ei enää illalla hirveästi tee mieli tarttua toiseen samanlaiseen.

Aika moni boggaaja, jota aloittaessani seurasin, on lopettanut, ilmaisu ja julkaisukanavat siis muuttavat muotoaan. Jätän tämän blogin tänne toistaiseksi avoimeksi, jos vielä aikojen muuttuessa jossain vaiheessa innostunkin käsitöitä tänne muistiin panemaan.

Pysykää terveinä, pakko tämän tilanteen on jossain kohtaa muuttua paremmaksi. Siihen asti vältetään turhia kontakteja ja koitetaan muilla tavoin pitää mieliala plussan puolella. 

<3


Ei kommentteja: