Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

11.12.2010

Onks kone kotona?ON! :D

Vihdoin. Oli konetohtori saanut tehdä töitä tosissaan, että oli pöpöt karkotettu, täysin jumiutunut pöpöohjelma poistettu ja uusi pantu tilalle. Virtanappula toimii, samoin usb-portti (vika ei ollutkaan kamerassa vaan tietsikasa). Nyt taas pelittää. - Ja kauhun väristyksin odotamme laskua saapuvaksi.

Valojen viritys ulos on edelleen vaiheessaan. Yksi sarja on sentään satu pajuobeliskiin kiedottuna portaalle. Olohuoneen ikkunassa roikkuu viritys, joka on saanut inspiraatiota Strömsössä joskus väännetyistä metallilankakarnsseista ja Parolan Aseman viimevuotisesta joulukalenterista. Valot väännetty jostain valosarjasta sekaan. Näyttää kuvassa vähän kököltä, mutta tykkään siitä ikkunassa.

Joulua odotetaan vaihtelevissa tunnelmissa. Murrosiän ja koulunkäyntivaikeuksien kanssa painiskelu ottaa voimille. Toisaalta odotan joulunpyhiä ja paria niiden lisäksi varaamaani lomapäivää innokkaasti. Toisaalta pelottaa, miten tunnelmat taas kehittyy, kun kaikki on nenäkkäin useamman päivän peräkkäin. Lisäksi pitkät pyhät rikkoo arkirutiineja, joita tarvittaisiin kipeästi joidenkin asioiden kasassa pitämiseen.

Tänään oltiin yhdessä muistihäiriöisten vanhusten hoitopaikassa laulamassa joululauluja kuoron kanssa. Pari miestä lauleskeli mukana tutuimmissa lauluissa ja suurin osa yhteislauluna lopuksi lauletussa Maa on niin kauniissa. Tästä voisi olla hyvä tehdä traditio.

Tonttuhommat edistyy. Hetken aikaa epätoivoselta tuntunut projekti sai uutta tuulta helmivärkkäyksestä, homma ehkä toimii sittenkin. Perästä kuuluu. Näitä ei voi näytellä, sattuneesta syystä. Ehkä sitten jouluaattona voin panna näkyviin. ;)

Leppoisaa lauantai-iltaa ja kolmatta adventtisunnuntaita kaikille!

Edit: kävin lisäämässä vielä unohtuneet linkit Parolan Asemalle

Ei kommentteja: