Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

4.3.2011

Harmittaisko vai ei?Jujun kuukaudenkirjana oli virkkausta. Annoin kirjan tulla, kun Keiju virkkaamisesta tykkää. Kirja tuli eilen, ja sen mukana tilaamani bambukoukut koteloineen ja pussukoineen (pussukka ei kuvassa). Kirja on ihan kiva, ohjeet selkeitä. Saatan siitä jotain innostua itsekin tekemään. Koukut toivottavasti toimii ja jos ei, niin koukkukotelolle on ainakin käyttöä ja pussukalle kans. Mutta kun. Samaan pakettiin tilasin korutyökalut ja helmipaketin, enkä niitä taaskaan saanut. Yleensä ne on olleet aina jo kehon sivuilla ilmoitettu loppuunmyydyiksi. Nyt olivat sinne taas ilmestyneet, mutta olivatkin heti lopussa. :( Kuinkakohan pieni erä niitä taas oli myynnissä.


Mun korutyökalut tuppaa katoamaan työkalupakistani säännölliseen tahtiin milloin kenenkin huoneen lattialle tai muihin kätköihin. Pitänee ostaa lukittava pakki. Ajattelin, että nämä pienet olisi saanut kätevästi piilotetuksi johonkin ihan omaan jemmaan. ;)


Terveyskeskus käski lepäillä tarpeeksi pitkään, kun kuulemma tautiin kuuluu kuumeen uusiminen parin päivän tauon jälkeen. Niinpä tänään on yhä tuijotettu Bonesin ekaa tuotantokautta ja hiihtokilpailuja. (Bonesit sain lapsilta joululahjaksi. Kiitos vekarat, suurinta osaa en ole nähnyt aiemmin.) Ilman niitä olisin varmaan puutunut tylsyyden aroille, pää täynnä räkää en yleensä jaksa lueskella mitään.

Ei kommentteja: