Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

19.3.2011

Leppoisaa oloa


Vietettiin perjantai-iltaa kolmestaan lasten nuorten kanssa, kun isomörkö oli muissa menoissa. Harjoiteltiin ensin autolla ajoa isomman kanssa ja sitten katsottiin telkkua ja paistettiin pitsaa. Hyvää oli, vaikka juustoa oli kyllä varmaan koko kuukauden annos. Ja kiva oli istua pöydän ympärillä ja kysellä kuulumisia ja nauttia siitä, että molemmat rakkaat nuoret olivat paikalla. Näin on hyvä.

Huomenna taas pyykkiä ja imurointia ja muuta sellaista lauantaihin kuuluvaa.

4 kommenttia:

Pystyraita hoikentaa! kirjoitti...

Kiva kiva.

Me haettiin pe-iltana lähipizzeriasta pizzaa ja isomies oli meiltäkin pois, ja istuttiin me nuoret keskenämme. Ja kuumeisen pikkuveljen tyttöystävä kans, jonka synttäreitä siinä samalla juhlistettiin. Ja minäkin join keltaista jaffaa.
Hiphei!

Tupu kirjoitti...

Siis, munkin alkaa tekee pitsaa mieli kun on niin herkullisen näköistä.

morso kirjoitti...

Pystyraita; Pitsapahe kiertää. ;) Siis olen nyt ymmärtävinäni, että teillä kulkee kaksi nuorta neitosta. Onnittelut. (älä lue tästä eteenpäin, jos pelkäät kaloreita.)

Tupu; Varmasti näyttää herkulliselta, rasvaa nimittäin riittä, yksi juusto heitettiin tohon päälle. Ja alla oli nuorison torstainen lihapullilleen väntämä tomaattikastike, jossa oli vuohenjuustoa vähän mukana. (ja välissä aurajuustoa) Nam.

tuike kirjoitti...

Nyt tuli nälkä :-) hyvää viikonloppua!