Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

28.10.2011

Syksyä ja valoa

 

Päivä on taas sään puolesta ollut harmaa. Niinpä pitelin aamupäivällä töissä kirkasvaloa päällä. Arki ei ole yhtä harmaata. Koko viikon on ollut erilaisia ekstrajuttuja. Lisäksi töissä oli pikkuisen puuhakasta, kun kaksi projektia piti saada molemmat tiettyyn välipäätöstilaan samaan päivään mennessä. Hommat on paketissa ja pikkuisen voittajaolo, kun olen ne saanut kasaan. :)

Duunin parkkipaikalla on lehtien pudottua näkyvissä kaksi tyhjää linnunpesää. Toisessa oli pulupari kesällä kuhertelemassa, poikasista en ole varma. Toinen tuli näkyviin vasta lehtien pudottua.

Tiistaina paloi töissä värikkäitä kynttilöitä, kun juotiin yhden työtoverin eläkkeellelähtökahveja. Voi kun tuli haikea olo. Sydämelliset ihmiset jättää aina jälkeensä suuren aukon. Onneksi tilalle valittu vaikuttaa myös kuuluvan lämminsydämisten ja ystävällisten ihmisten ryhmään. Kynttilät voisi kaivaa esiin täällä kotonakin.

Mieltä pitkään painanut asia lakkaa vähitellen painamasta yhtä paljon. Muutosta parempaan on tapahtunut ja toisaalta olen vähitellen siirtänyt painetta nahkani ulkopuolelle. Vellokoon siellä miten tahtoo, koitan elää omaa elämääni mahdollisimman tavalliseen tahtiin itse.

:( Kuvat asettuu taas ihan miten sattuu, eikä niinkuin minä haluan.

1 kommentti:

Rva Pioni kirjoitti...

Tuota minäkin opettelen, ettei vellois niin sisällä, vaan siirtyis ulos vellomaan. Pyrkikäämme siihen.