Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

26.12.2011

JoulunviettoaJoulua on nyt sitten juhlittu ne 'pakolliset' kolme päivää. Kinkkua ja laatikoita syöden. Ja suklaatakin, tietysti. Kynttilöitä on poltettu ja joulumusiikkia kuunneltu niin, että mies rupesi jo valittamaan asiasta. :)

Lisäksi olen istunut kuusen katveessa leikkaamassa kuvia joulupapereista. Kuulun niihin ihmisiin, jotka aina ajattelee, että käytetyistä joulupapereista voisi leikata kauniit kuvat irti vastaisen varalle. No, ne paperit viikataan johonkin hyvään talteen ja sitten kun niitä kuvia tarvitaan, niitä ei ehdi leikellä ja ne paperit on varastossa ryttääntyneet niin, ettei niitä enää voi käyttää. Nyt olin etukäteen viisas, ja leikkelin kuvat valmiiksi kirjekuoreen. (Kun ei oikein muutakaan jaksanut tehdä.)

Tämän päivän tuuli teki tehtävänsä. Kirsikkavanhus repesi jo kesällä. Katseltiin silloin, että pitää kohta kaataa loputkin. No myrskytuuli hoiti sen ja heitti puuvanhuksen kumolleen - naapurin taloa vasten. Noloa. Onneksi ei mitään tainnut vahingoittua, sen verran latvus on oksainen ja pehmeä. 'Oikea' puu olisi varmasti murtanut räystään, vähintään rytännyt vesikourun. Nyt selvittiin säikähdyksellä. Eivät kyllä itse huomanneet mitään, vaikka olivat kotona. Mies kävi soittelemassa ovikelloa ja sopivat naapurin kanssa ryhtyvänsä raivauspuuhiin yhteistuumin huomenissa. Nuoriso pannaan kantamaan pätkiä. ;) Ja meikäläinen menee töihin lepäämään tästä lepäilystä.

Ja lunta ei ole edelleenkään. Aatonaattona oli kaksi senttiä, mutta se suli pois jo ennen aattoa. Viis tuosta, säästyypä lämmityskuluissa.

Ei kommentteja: