Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

30.6.2014

"Kotieläin"
Pupu eestä, pupu takaa...

Rusakkomme on taas käynyt näyttäytymässä parina päivänä. Niin tuttuja ei olla, että osaisin sanoa, onko puolisoista aina vuorotellen kumpikin nurmiaterialla, vai aina sama yksilö. Keväämmällähän nähtiin daraamanpoikasta, kun toinen uros yritti vikitellä samaa naarasta. - Hyvä että joku lyhentää välillä meidänkin nurmea. ;)

***

Kellarissa paljastui eilen katastrofi. Viemäri oli haljennut ja valunut perävarastoon. Sunnuntain kunniaksi mätettiin kaikenlaista kastunutta jätesäkkiin kaatopaikalle vietäväksi ja kuivempaa tavaraa muualle talteen. Välillä onneksi asiat saadaan nopeasti rullaamaan; tänään kävi putkiliikkeen mies arvioimassa, mitä tehdään, huomenna saadaan vakuutustarkastaja paikalle ja keskiviikkona, ensimmäisen lomapaäiväni kunniaksi, saapuu putkimies töihin.

Toisaalta ottaa päähän, mutta tulipa nyt sitten kellari kerralla raivatuksi, homma on ollut to-do-listalla jo kauan.

***

En vieläkään ole saanut selvitetyksi, miten pääsisin kommentoimaan muiden blogeja. Onnistuisikohan lomalla?

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kiva ja helppo kotieläin...ei tarvitse viedä lenkille eikä ruokaa tarjoilla..:)
Kamala tuollainen putkivahinko.
Neuvoisin sinua miten pääset kommentoimaan...,mutta kun en osaa..:D

morso kirjoitti...

Irmastiina, ainoat kulut on ne ruusut, mitkä pitää ostaa talven jälkee uusiksi. ;) Tosin yksikään ei ole vielä joutunut kokonaan rusakon suihin, joten eipä ole ollut siitäkään kustannuksia.

Vakuutustarkastaja kävi mittaamassa kosteudet. Pitää vähän kuivatella, ja tulevat sitten mittaamaan uudestaan ja antavat todistuksen, että kuivaa on. :)

Kvilttaaja kirjoitti...

En ole pitkään aikaan nähnyt yhtään rusakkoa tässä lähistöllä. Olen alkanut epäillä että citykanit ovat syöneet ne ;) Kaneja näkyy tämän tästä. Noin lähelle en ole koskaan päässyt kuvaamaan rusakkoa.