Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

2.4.2017

Kevättä
Kevättä on ilmassa. Ollan aika säännöllisesti ostettu kukkia kotiin. Yleensä tulppaneja, naistenpäivänä ilmestyi ruusuja, ja neilikoitakin on ollut. Elävät kukkivat kukat tuovat erilaista tunnelmaa kotiin.

Kanervilla oli vielä vähän aikaa sitten kevyt lumihuntu. Nyt nostin ne jo pois näkyvistä, kun ovat kuivia ja ikävän näköisiä. 

Pihalle suunnitellaan tontin alareunan kunnostusta. Tarvitaan näkösuojaa, kun kaupunki purki yhden talon ja kaatoi suuren määärän puita ja pusikkoa. Meille näkyy suoraan sisälle pitkältä. Ei hyvä. Nyt mittaillaan, lasketaan ja suunnitellaan. Tänään oltiin taas mittaamassa yhtä tammea ja kahta kaivoa paikalleen, kun sumun seasta kuului huutelua ja sitten häämötti myös kurkia. Noin seitsemäntoista linnun aura kaartoi ylitsemme aika matalalla, olivat varmaan etsimässä levähdyspaikkaa.

Käsitöitä ei ole paljon syntynyt. Olkapää on taas vaivannut, ja sen aukijumppaaminen on hidasta. Yhdet sukat alkuvuodesta neuloin tyttärelle, mutta menivät heti valmistuttuaan käyttöön, kuvaakaan en ehtinyt ottaa.

Ei kommentteja: