Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

19.2.2019

Huivi ja pipo
Sisko neuloi huivia joulun jälkeen meillä käydessään. Olin samaisen nähnyt joskus netissä, mutten ryhtynyt, kun olen luvannut olla neulomatta enää huiveja. No piti sitten kuitenkin innostua. Anteeksi, en tiedä kenen ja missä tekemä tämä malli on, suusanallisilla ohjeilla posotettiin. Kesti yllättävän kauan, mutta valmista tuli. Lankaa jäi yli ja pipolle oli tarvetta. Kerrankin etsin ohjeen, ja sain aikaan aika sopivan päähineen (toivottavasti myös käytössä sopiva).

Huivi ja pipo
Lanka: Novita Oodi, villa/bambu-viskoosi/polyamidi (ei kutita)
Puikot: Huivissa 3,5 hiilikuitupyörö (Virhe, tummankirjava lanka mustalla puikolla oli hankala, koko hyvä.), pipossa 3,0 bambusukkapuikot
Menekki: Huivi 201 g, pipo 47 g. Lankaa jäi vielä kerällinen, joten ehkä lapaset?

Tuo langanmenekki hämmentää. Huiviin meni hyvän matkaa kolmatta kerää, ja painoa silti vain 201 g, ja kerässä piti olle 100 g. Joku siis ei täsmää, mutta haitanneeko. Fiilis tällä hetkellä ihan positiivinen, saa nähdä, nyppyyntyykö tuo sekoitelanka käytössä. Huivista näkyy kuvassa vain kulmat. Se ylettää mukavan reilusti kaulan ympäri pariin kertaan, ja on sopivan levyinen.

Väri vähän vääristyy kuvissa, mutta haitanneeko tuo. On ihan pikkuisen kirkkaammat luonnossa, lampunvalo vähän himmentää.

Ei kommentteja: