Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

9.11.2010

Lupasivat lumimyrskyn


Ja mitä saatiin. Pari vaivaista senttiä lunta. On tota sen verran, että voi lumeksi sanoa, kissan tassun jäljet jäisivät siihen, jo olisi kissa. ;) Sunnuntaiaamuna oli auton katolla hauska kerros rakeita. Tämänhetkistä lunta ei tuolta pimeydestä saa kuviin.

Viikonloppu meni lasten syntymäpäivien järjestelyissä ja juhlinnassa. Oli mukavaa, pitäisi ehdottomasti kutsua vieraita useammin. (Pysyisi kotikin siistimpänä.) Nyt on sitten käynnissä jo siihen j-sanaan liittyvää puuhastelua. Pikkupuuhaa ja sukanneulontaa. Sukkaa neuloin niin vinhaan, että pojan varpaat eivät enää näkyneet, kun sovittelin, että jokohan voisin kohta tehdä kärkikavennukset. Pitänee pikkuisen purkaa. :D

Kamera kiukuttelee. Kuvia ei enää pysty lataamaan kaapelilla tietokoneeseen. Onneksi tietokoneessa on kortinlukupaikka jonka kautta kuvat saa siirretyksi. Ikää kameralla on vasta neljä vuotta. :( Edellistä kameraa, sitä kelpo filmirouskutinta käytin sentään 25 vuotta. Välillä vaan putsattiin ja öljyttiin. Olisi toimintakelpoinen edelleen ja tosi hyvä salama siihen on, mutta toistaiseksi ei innosta filmien ja kehityttämisen kanssa sählääminen.

Isänpäiväkin tulee pankaahan kortteja postiin ja paketteja piiloon. ;)

3 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Kiva raekuva! Minua puhuttelivat nuo pikkupompulat myös, mutta en malttanut vattuleikkuiltani kameraa etsimään.
Saman olen todennut kodin siistinä pysymisestä... pieni ressi aina, kun joku on tulossa, kiva hetki, kun joku vierailee ja mukavat jälkimainingit. Laiskuus vaan iskee... vaiko väsymys, kun omalla kotijoukolla niin usein päivästä toiseen mennään?

morso kirjoitti...

Kiitos. Minullakin oli siivous kesken tai jotain muuta, mutta rynnistin silti kuvaamaan, kun muuten se on jäänyt nyt niin vähiin.
kumma juttu noi vieraat. Ikinä ei saa kutsutuksi, mutta tällä kertaa onnistuin jtonkin hoitamaan homman niin että ehdin jopa seurustella kunnolla vieraiden kanssa. ;) Usein mene tarjottavien sähläämiseen koko aika.

maijja kirjoitti...

Mullahan oli samanlainen ongelma kamerassa, jolla ikää alle 3vuotta. Tosin saattaa kuulema olla sen sortin vikaa, joka korjaantuisi itsestään. Ehkä pitää jonain päivänä koittaa onko parantunut. Muutenkin kovin tuttuja ajatuksia sulla täällä: neulonta, kissa, vähän jouluajatuksiakin :-)