Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

29.9.2011

Kahdeksikko kyljellään on ääretön


Rouva Kameleontti heitti seuraamiinsa bolgeihin haasteeksi eteenpäin kierrossa olevan kahdeksikon. (Jo toista kertaa, vihdoin uskon tämän tarkoittavan myös minua. ;) )

Tarkoitus on siis kertoa itsestään kahdeksan asiaa, joita ei vielä ole kertonut blogin lukijoille. Tämä on aika haasteellista, mutta yritetään.

1. Sanoin aina, etten rupea omakotitaloasujaksi. Käynti keltaisessa talossa muutti kaiken ja nyt haravoidaan lehtiä, luodaan lunta ja leikataan nurmikkoa minkä keritään.

2. Olisin halunnut keramiikkataiteilijaksi, mutten koskaan uskaltanut hakea sille alalle opiskelemaan.

3. Olen taipuvainen näkemään elämästä ne nurjimmat puolet. Valitettavasti. Helpomminkin voisi elää.

4. Leipätyöni on sanottu olevan keskenään ristiriitaisten tavoitteiden yhteensovittamista. Projektit myös kestävät usein vuositolkulla ja saattavat joskus hautautua vähitellen unholaan ennen valmistumistaan erilaisista syistä. Tämä on turhauttavaa.

5. Koska leipää ansaitaan hommilla, jotka saattaa kestää vuosia, on vastapainoksi tehtävä  hommia, joista syntyy konkreettisia tuloksia suhteellisen ripeästi.

6. Kohdan 5. hommiin kuuluu mm. ärsyttävä ja väsyttävä intohimo keittää hilloja syksyisin ja jaella niitä sitten joululahjoiksi.

7. Inhoan siivoamista yli kaiken. :D

8. Teinini tekevät minut usein hulluksi, mutta taistelen heidän puolestaan kuin leijona, joten varo!

Toivottavasti tässä oli joku uusi juttu sinne ruudun toiselle puolelle.

Tähän kuuluisi jakaa tämä eteenpäin jollekin määrälle blogeja. Koska tämä on kiertänyt jo monissa seuraamissani blogeissa, pyydän, että otat haasteen vastaan, jos sen omaksesi tunnet. Heittäydy mukkankertomaan lisää itsestäsi.

3 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Yhteistä on...

morso kirjoitti...

Riitta Sinikka, Kiitos samoin. :)

Rva Kameleontti, siksi kai viihdyn blogisssasi. :)

Rva Pioni kirjoitti...

Kiva!