Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

21.4.2012

Lauantain sekalaiset


Päässä tapahtuu paljon, vaikkei blogissa tapahdukaan.

Tasan viikko sitten juhlin ihanien ihmisten kanssa tunnelmallisessa tilassa pientä virstanpylvästä. Siirryin siis uudelle vuosikymmenelle. Oli ihana  saada tärkeimmät ihmiset ('vanhuksia' lukuun ottamatta) kerralla samaan tilaan. Vaikka seura oli suhteellisen sekalaista, tuntuivat kaikki löytävän seuraa oman puolison lisäksi. Etukäteen jännitin kyllä kovasti, miten kaikki sujuu. (Pikkumörön mielestä liikaakin. -Ehkä hän on oikeassa.)

Muistojen lisäksi sain myös konkreettisia juttuja. Ihan täpinöissäni olen edessä olevasta kokoamistehtävästä; riipumattoteline odottaa pääsyä pihalle ja talon väreihin sopiva matto päästäkseen siihen roikkumaan. :) Lisäksi kotiutui uusi tietokone, johon on nyt sitten asennettu ohjelmistoja, ja jonka käyttöä tässä harjoitellaan. Käly oli neulonut kauniin hartialämmitysshaalin (kuvassa sininen vähän dominoi, mutta oikeasti se on suurimmaksi osaksi vihreä). Kelpaa tässä kohta heittäytyä lokoisaan elämään riippumatossa.

Kotona oli hetken aikaa kukkakaupan näköistä. Kukkia tuli töistä, kummitädiltä ja muilta. Lisäksi värkkäsin reilun kaupan ruusuista ja tiimarin perhosista oasissienen avulla pöytäkoristeet pieniin muovilaseihin juhlapaikalle jotka tietysti odottivat kotona hetken ennen juhlia.


*****
Kuvien säätelyssä on vielä opettelemista, täytyy koittaa vielä löytää keino säätää niitä. -Ei löytynyt elementsin asennuslevykettä mistään, jotan ihan pitää microsoftin ohjelmilla koittaa pärjätä.

3 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Onnea uudelle vuosikymmenelle. Ollaankohan me saman vuoden lapsia?

morso kirjoitti...

Rva Pioni; Kiitos. Mun piti putsata se vuosikymmen pois, mutta unohdin. sitä se ikääntyminen teettää. Muuten tämä on hyvä vuosikerta. ;)

Päivi kirjoitti...

Onnea vaan kovasti paljon sinulle! Juhlien järkkäämisessä on paljon puuhaa, mutta kivoja muistoja saa palkkioksi.