Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

4.9.2012


Syksy on selvästi täällä. Puutarha tuoksuu omenoilta. Sade rummuttaa peltikattoon. Harrastuksista viimeisenä alkoi tänään jooga. Iltaisin on pimeää. Lämpö on vielä minimissään. Niinpä pitää lämmitellä varpaita miehelle neulomissani villasukissa.
Purin kamerasta kuvia. Suurin osa oli vielä melko kesäisiä, kukkia ja nuorison muuttokuvia. Ja sitten vähän syksyisempiäkin. Mökillä vesi oli tosi korkealla, aallot löi saunan laiturille, normaalisti tuolta laiturilta ei pysty helposti kauhaisemaan ämpärillä vettä.


Omenoita on tänä vuonna paljon. Taitaa olla edessä korin asettaminen postilaatikolle, siihen omppuja tarjolle niitä haluaville.


Neljäs sukkapari on tällä hetkellä puikoilla, mutta vasta yksi pari on päätelty. Nämä menee miehelle. Lankana 7veljestä, meleerattu vihreä. 52 silmukkaa, puikot 3 tai 3,5, en enää muista. Palmikot omasta päästä, olisi voinut ehkä sommitella paremminkin, ranskalainen kantapää. Käsiala on mitä on, mutta nämä taitaa silti mennä suoraan käyttöön ilman mitään kastelemisia.

Ei kommentteja: