Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

7.12.2012

Joulu lähestyy

Sen tietää siitä, että korttiprojekti valtaa askartelupisteen. Suurin osa korteista on värkätty, tungettu kuoriin, osoitteet kirjoitettu ja postimerkit liimattu. Ne pakolliset 5 osoitetta ovat taas hukassa. Töissä ne olisi saanut nopsasti fonectasta, mutta enpä tietenkään muistanut. Tässä vähän tuloksia. Ensin tuli iso pino noita punaisia. Ne ei tietenkään ihan riittäneet, joten piti tehdä muutama lisää. Punainen poro punaisessa kortissa ei oikein näytä miltään, joten kaivelinpa vihreitä kartonkeja noihin viimeisiin.

Alakuvassa pingoitus käynnissä. Ei mikään hyshysjuttu, vaan ihan omaan käyttöön tarkoitettu. Oikeastaan meinasin tuosta langasta ensin kynsikkäitä, mutta tajusin, etten ikinä saa noin ohuesta langasta tarpeeksi siistejä, niin kaivelin paksummat puikot ja pistelin verkkoa menemään. Tarkempaa kuvaa ja tietoja tulee sitten, kun tuo kuivuu.

Eilen saatiin jopa vihdoin kaivetuksi esiin adventtikyntteliköt ja ulkovalot. Sisälevitys on valmis, mutta tyypilliseen tapaan ulkovalojen kanssa käytetty kartio on jossain tuntemattomassa paikassa. ;)

Ei kommentteja: