Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

8.9.2013

Se alkaa olla oikeasti syksy, mutta ilma on silti viikonloppuna hellinyt meitä. Kahtena päivänä on syöty terassilla ja tänään päivällä tuli kävelylenkillä ihan hiki.

Ensimmäisessä kuvassa kaksi kerää Ilun värjäämää merinoa. Ostettu joskus kauan sitten jostain tapahtumasta. Kirjavan nimi on Höst ja siitä tulee huivi. Totisen käyttökatkoitus on vielä auki. En omista kerintälaitetta, mutta kehitin systeemin, jolla sain kerityksi kerät niin, että lanka pääsee juoksemaan sisältä.

Kaikenlaista muutakin on puuhattu tänä viikonloppuna. Mies sai aidan porttia vaille valmiiksi. Ja lähti sitten työmatkalle. Itse heiluin maalipensselin kanssa sekä betonin että auton lokasuojan kimpussa. Omppuja ja luumuja on kerätty ja omppusosetta keitetty kaksi satsia. - Purkkien kannet naksuu keittiössä hillon jäähtyessä. Luumuja on sen verran vähän, että ne syödään tuoreina.

Kävin kaupassa ihmettelemässä käsin veivattavaa mehupuristinta. - Jäi vielä kauppaan, mutta mietin edelleen, olisiko kannattanut ostaa se. Olisihan omenamehu järkevämpää kuin se, että omenoita pilaantuu, vaikka niitä ahkerasti yleensä myös lahjoittelen eteenpäin. Onko kellään kokemusta noista? Tänä vuonna tosin on sen verran huono omenavuosi, että voi olla että kaikista ompuista päästään suosiolla eroon.

Työstressi häiritsee nukkumista. Tehokkaita stressinpurkukeinoja pitää ruveta etsiskelemään. Lähin uimahalli on remontissa, ehkä olisi asiaa mennä tutustumaan muihinkin. Niissä monessa vaan on kovin vähän ratoja kuntouimareille täällä pääkaupunkiseudulla.

3 kommenttia:

Soile Kivinen kirjoitti...

Ihania syksyisiä värejä ja ajatuksia. Syksy on ihanaa aikaa. Silloin voi alkaa kokeilla ja harrastaa uusia asioita. Suosittelen golfia : ) stressin poistoon. Ainakin työasiat unohtuvat!

morso kirjoitti...

Soile, vai golfia. Taitaa olla vähän myöhäistä aloittaa. Lähiseutujen työväenopistojen tilkkukursseja katselin, ja ne on kaikki keskellä päivää. :( Liikunta taitaa kyllä olla se juttu, jota pitäisi saada lisää viikko-ohjelmaan. Lenkkeilyä sitten sauvojan kanssa, jos ei muuta.

Anne kirjoitti...

Voi noita lankojen värejä...kauniita. Tuo väri saa minut aina pysähtymään kuvan kohdalle...
Eilen kävin markkinoilta ostamassa ensimmäiset kotimaiset omenat. Kuvastasi tuli myös omenoiden tuoksu nenään:)