Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

23.11.2014

Marraskuun loppupäiviäMarraskuu on ollut ihan normaali marraskuu. Jotenkin tämä pimeys syö ihmistä ja töissä on ollut kaikkea ylimääräistä hankalaa. Perjantaina satoi ensilumen, ja kun lauantaina oli vieraita tulossa, lykkäsin yhdet led-valot kynttilälyhtyyn ja terassin kaiteelle. Vähän valoa pimeyteen. Lumi mukavasti heijastaa sitä vähän laajemmallekin. Ajastin pitää huolen siitä, että palavat järkevinä aikoina.

Vieraiden tuloon piti siivota. Kun yövieraitakin oli tulossa tavallista enemmän, piti siivota vähän enemmän. Tulipa muutama sellainen nurkka putsatuksi, joita olin aikonut jo pitkään. Ja samaan syssyyn onnistuin vapauttamaan itseni muutamasta turhasta ja rikkinäisestä asiasta.

Minulla on jossain määrin pakonomainen tarve kierrättää käytöstä poistamiani tavaroita. Kun kirpputoripöytää ei kannata vuokrata paria hassua esinettä varten, niin niitä sitten kertyy nurkkiin. Lisäksi kertyy sellaista, josta ei oikein osaa päättää, mitä niille pitäisi tehdä; takki josta on vetoketju rikki, kulahtanut fleece jne. Perjantaina vihdoin annoin itselleni luvan heittää loppuunkulutettuja ja rikkinäisiä roskiin. Tuntui hyvältä saada ne pois nurkista pyörimästä. Käyttökelpoista tavaraa koitan edelleen saada eteenpäin johonkin, missä se voisi saada uuden käytön. Joskus voi olla parempi vain luopua helpointa tietä, eikä yrittää olla täydellisen kierrättävä, tavaran vähentämisen prosessi ei muuten talossa etene.

Ei kommentteja: