Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

5.3.2010

Huuli pyöreenä


Osuin eilen illalla töllöttimen ääreen, kun sieltä tuli kooste eilisaamun ruotsinkielisstä aamuohjelmasta. Siellä oli neulova mies (!) joka oli opetellut neulomaan myös vasenkätisesti niin, että pystyi neulomaan koko ajan oikeita silmukoista joutumatta kääntämään työtä välillä. Kehui, että on nopeampaa ja kirjoneuleessa ei mene langat sotkuun kun ei tarvitse pyöritellä kappaletta ympäri. Nimi ei jäänyt mieleen, mutta puu aiheista taulua siinä kuvaruudulla syntyi näppärästi koko ajan edestakaisin. Ihan olen hämmästynyt. Ei kuulemma ollut helppoa oppia neulomaan vasenkätisesti, mutta kun se lähti sujumaan niin johan sitten nopeutui.

Eilen tullutta käsityölehteä selasin kans mielenkiinnolla. Joihinkin juttuihin täytyy totutella, mutta raikkalta näytti minusta ja ryhmittelykin oli ihan mulle looginen. Kovin montaa itselle sopivaa juttua ei ollut, jokunen sentään. Jos saisi tätä vyötäröä vähän kaivetuksi esiin, niin sitten ehkä...

Miksi muuten kaikissa ohjeissa aina koon kasvaessa kasvaa myös pituus hurjasti? Olen itse lyhyt ja leveä, kaiken lisäksi myös yläselästä lyhyt, joten aina pitäisi olla muokkaamassa mittoja ja kaavoja, että sopisivat kropallleni. Jos joku tietää lehden/ kaavasarjan, joka on tehty lyhyille ja leveille, niin mielelläni otan vinkkiä vastaan. ;)

Jos joku ihmettelee tuota kuvaa, niin se on pakasterasian pohja, kun sieltä on kumottu ulos pakastettu mansikkamehu. Oli niin mielenkiintoinen kuvio, että oli pakko ottaa kuva. ;) Pihalla menisi vaikka mitä elukanjälkiä hangella, jotkut dramaattisesti keskelle hankea loppuen. Pööllökö on ollut asialla? On vaan niin pimeätä, ettei saa kuvaa. Toivottavasti jotain on jäljellä vielä huomisaamulla.

Ei kommentteja: