Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

23.3.2010

Valmista

Iso mörkö sai vihdoin sukat. Valmistuivat jo sunnuntaina, mutta eilen ei ehditty kuvaamaan. Tässä nyt salamalla tempaistu laukaus.


Sukat, koko n. 41.
Malli omasta päästä, kärjestä aloittaen tiimalasikantapää, lisäyksiä ennen kantapäätä "nurjalla kiilalla".
Lanka: Novita Ticotico
Puikot: mitkälie nro 2 (1 bambupuikko on hukassa, niin oli pakko turvautua näihin)
Lopputulos. "Ihan ok".

Kiilalisäyksiä ennen kantapäätä olisi saanut olla vähän enemmän, pikkuisen on ahdistava tuosta jalan korkeimmalta kohdalta. Ticoticon väriyhdistelmistä tämä miellyttää silmääni eniten, tummien ja vaaleiden sävyjen välillä on riittävän iso kontrasti. Silti tota vaaleeta on vähän turhan leveälti. Lanka oli vähän karkean tuntuista neulottavaa, välisukat tarvii alle, ei näitä varmaan paljaissa varpaissa ole kiva pitää. Katsotaan miten kestävät käytössä. (Yhdet kauan käytetyt sukat on juuri kulahtaneet entisiksi useammasta kohdasta.) Oliskohan pitänyt olla vielä ohuemmat puikot, että mun käsialalla olis saanut tasaista aikaan?

Lankaa ostin kaksi kerää. Kuvittelen tekeväni sukat omilta keriltään, ettei tarvi välistä keriä lankaa ties mihin käyttöön kun halusin värit molempiin kohdakkain. Ei onnistunut. Valikoin kaupasta tarkkaan samaa värierää olevat kerät ja niissä yksi sinisistä oli silti niin erivärinen, että piti tehdä molemmat samalta kerältä ja keriä välistä kaikki siniset pois. :( (Lahkeen piiloon just just jää ruskeaan päättyvä resorin reuna.)

Kuvauksen alkaessa Mörkö huokaisi alistuneesti, että hänen jalkansa nyt siis joutuvat nettiin. Näin kävi. Kovaa on blogimiehen elämä. Että jos joku nämä jalat tunnistaa, niin säälikää raukkaa. ;)

3 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Mukavan näköiset sukat!

morso kirjoitti...

Kiitos Mari, tässä jujuksi riitti mielestäni lanka. Muutenkin olen aika perussukkaihminen, mutta erityisesti tässä langassa langan elävyys pääsee esiin, kun ei värkää liikoja lisähörhötyksiä sekaan. ;)

Liina kirjoitti...

Iloisen pirteät sukat! Itsellänikin kutimet kyllä pysyvät kädessä, mutta en pidä siitä puuhasta, joten jätän sen puuhan suosiolla muille ja tyydyn vain virkkuukoukkuun sekä muihin puuhasteluihin.