Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

2.3.2010

Tänään


Aamulla näytti pihapuut tällaisilta. Lunta satoi hiljakseen vähän lisääkin. Töistä kotiin tullessa oli kaikki märkiä ja mustia, iltapäivällä sade kääntyi vetiseksi. Kevättä tekee.


Tänään oli hyvä postipäivä. Postilaatikossa oli töistä palatessa kaksi pakettia. Toisessa helmityökirja ja toisessa kaksi vyyhteä ihanaa Ilun lankaa. Posti oli kyllä kohdellut paketteja (ja muitakin lähetyksiä) hiukan kaltoin, olivat vähän kosteita päältä ja lankapaketissa oli reikä. :( Onneksi langat eivät olleet kärsineet. Silittelen täällä uutukaisiani leveän hymyn kera. Neuloutuvat toivottavasti joksikin oikein ihanaksi, kunhan saan päätetyksi, miksi. :) Näistäkin tulee kevätolo.

Onkohan mulla päässä jotain vikaa? Olen kohtuullisen hidas tuottamaan valmista, kun en joka ilta ehdi neulomaan. Koko ajan kutenkin ostan aina vaan ohuempia lankoja, joita siis saa tikuttaa kauemmin, että tulee valmista?

2 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! :) Tulin vastavierailulle kurkkimaan, koska en ole täällä ennen käynytkään. Ihanan keväistä lankaa olet saanut postissa. :)

morso kirjoitti...

Kiitos käynnistä Mari. Juu, eilen tuntui siltä, että sain auringon. ;)