Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

9.3.2010

Pihalla tapahtuuKäytiin viikonloppuna siskon luona. Sisko asuu melkein maalla, ihan keskisuuren kaupungin rajalla. Pihallaan on ehjä, puhdas, valkoinen hanki. Me asumme kaupungissa. Isossa kaupungissa. Perheessä ei ole lemmikkejä. Ja pihamme näyttää siltä, että erinäisiä pippaloita ja juoksutuokioita pidetään jatkuvasti. Se siitä tylsästä kaupunkierämaasta. Jäljet ovat mielenkiintoisia, joskus ehkä traagisiakin. Alemman kuvan jäljet päättyvät keskelle hankea eivätkä jatku missään lähimailla. Olisiko pöllö käynyt ruoanhakureissulla, tai joku muu?

Työviikko on alkanut tiiviisti. Isoja ja raskaita kokouksia koko alkuviikko. Nyt on vähän mehu poissa. Mörön sukista pitäisi laskea kerroksia, että joko ryhdytään vääntämään kohta kantapään lisäyksiä sukkaan numero 2. Taitaa olla paras ottaa torkut ensin, ettei mene ihan mönkään kaikki laskutoimitukset. ;)

2 kommenttia:

Peppiina kirjoitti...

Tulin vastavierailulle blogiisi! Kauniita töitä! Upea vanhojentanssipuku Keijulle! :) Toivottavasti ensi viikko ei ole yhtä raskas kuin edellinen!

morso kirjoitti...

Kiitos Peppiina. Viikot vaihtelee, loppuviikko oli jo helpompi. On tämä kevät varmaan töissä aika tiivis, kun vaihdan talon sisällä hommia, ja pitää saada vanhoja loppuun ja ajaa itsensä sisään uusiin. Mutta toisaalta se on myös mielenkiintoista. :)
Pukuun olen itsekin todella tyytyväinen. On mukava saada aikaan asioita, joille on käyttöä.