Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

25.8.2010

Valoa


Pilvet oli tänään taas uskomattoman upeita. Kuva on vanhempi, kun moottoritielle ei edelleenkään voi pysähtyä. ;)

Viime aikoina on tapahtunut kummia, vaaterintamalla. Viikko sitten ostin farkkukankaisen tunikan. Yleisesti ottaen en halua sinistä kaappiini, mutta farkunsininen vielä menee, näköjään. Samoin sattumalta löysin toisena päivänä toisesta kaupasta kapealahkeiset mustat farkut, jotka istui vyötäröltä. Kapealahkeiset, jee. Ei mitkään lepattavat löppänät, vaan kivat kapeat lahkeet, jotka saa kinttunikin näyttämään vähän kapeammilta.

Eilen odottelin tytärtä sovituskopista kolmannessa vaatekaupassa. Katselin siinä vaan huvikseni ympärilleni ja myyjä tuli kysymään, mitä etsin. Olin suorastaan hämmentynyt, koska kyseisessä liikkeessä ei yksikään myyjä ole tähän mennessä vaivautunut yrittämään palvella meikäläistä. Että ehkä se kadonnut 4,5 kiloa jossain sittenkin tuntuu. Kiitos vaan Pystyraita. (Tänään ostin vielä kapealahkeiset siniset farkut, ja vaalean rennon paidan, johon en ostanut kutistumisvaraa. Jos kutistuu, niin kutistun mukana.) Tämä voi kyllä kohta käydä kalliiksi. :D

Nurmikon siemeniä pitää äkkiä hankkia jostain. Sopivasti alkaa nyt olla multa kosteaa ja jos tämä sää tästä nyt kääntyy pysyvämmin sateiseksi, niin se voisi itääkin ilman jokapäiväistä kastelurumbaa.

edit. Kävin likittämässä pystyraidan sivut, olivat eilen päivityksessä. :)

3 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Onnea ja iloa uusista haasteista. Mistäs löysit ne kapeat farkut? Minullakin nilkka lienee se ohuin kohta, jota voisin korostaa.

morso kirjoitti...

Rva Pioni, ihan KappAhli:n tangolta, sieltä suurempien kokojen osastolta. (Mutta pienimmät riitti) :) Olen ihan täpinöissäni, kun ei säkkilahkeet lepata.

Pystyraita hoikentaa! kirjoitti...

Onnea kapeille nilkoille ja kadotetuille kiloille. Vaatekaapin uusimisesta johtuvia kustannuksia emme valitettavasti voi korvata mutta ilohan on ilmaista!

Kiitos myös linkityksestä.