Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

22.8.2010

Viikonloppu työleirillä


- tai oikeastaan kotona. ;)

Piti mennä mökille, mutta kipeän lapsen kanssa ei viitsitty. Oltiin kotona, ihan tarpeellista sekin.

Ruumiillista työtä täällä on tehty. Kroppa on kipeä mutta mieli tyyni. Ja tyytyväinen saan olla aikaansaannoksiin, joita en kädet mullassa ehtinyt kuvata. Tänä iltana en enää kameraa muistanutkaan, kun hommat oli valmiina.

Lauantaina kaivelin kukkapenkkejä. Siirsin päivänliljat vihdoin lopulliseen penkkinsä ja järjestelin yrttejä uusiksi niin, että isokokoiset ei totaalisesti ahdistele pienempiään. ;)

Lauantaina myös halottiin kiilakirveellä loput pöllit puolikkaiksi varaston seinustalle kuivumaan, osa niistä vielä tavallisella kirveellä haloiksi asti.

Sunnuntaina siirsin pitkien rankojen pinon leikkimökin nurkalle. Sitten leikkasin nurmen. Levitettiin sitä kuuluisaa multaa kuoppapaikkoihin pihalle ja omenapuiden alle, missä juuret oli liian pinnassa. Kerättiin omenoita puiden alta, huonoja roskiin, paremman näköiset odottaa lähempää tarkastelua. (Luojan kiitos tänä vuonna ei tule yhtä paljon omenoita kuin vuosi sitten.)

Syötiin ulkona aamupalaa lukuunottamatta.

Se yksi ajatus tuli valmiiksi ja lakkasi olemasta tulppana aivoissani. ;) Jotain ehkä siitä myöhemmin.

Kuvassa ainoa valkoinen liljani, muut ovat punaisia ja oransseja. Näitä valkoisia saisi olla enemmänkin.

PS. Vaikka jotkut väittää syksyn tulleen, niin kyllä nyt on kesä. Me siis söimme edelleen ulkona, kävelen pihalla paljasjaloin ja saunan jälkeen istuttiin vielä terassilla. Syksylla ei moisia tarkene tehdä. ;)

Ei kommentteja: