Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

7.6.2014

Islanti 4
Viimeinen kokonainen päivä vietettiin puolittain ulkoilmaelämää (sateessa). Katsastettiin kaksi vesiputousta, siinä välissä käveltiin jäätiköllä raudat kenkien pohjissa ja viimeiseksi talsittiin yhden joen varta jonnekin kauas uimalaan. Viimeisestä paikasta ei ole kuvia, kun ei ollut enää enempää kuivaustarvikkeita kameralle, joten en sitä viitsinyt neljättä kertaa kastella.

Reissu oli toisaalta rankka, mutta myös hyvin antoisa. Liikkeellä oltiin entisellä opiskelukaveriporukalla, oli kiva pitkästä aikaa tavata kunnolla ja vaihtaa kuulumisia. Seuraavalle Islannin reissulle osaan varustautua hiukan paremmin (vielä sateenpitävämmin). ;)

3 kommenttia:

Soile Kivinen kirjoitti...

Kuinka sattuikaan, mun hera mieheni retkeilee myös Islannissa moottoripyörällä. Ei ostanut sadevarusteita...

morso kirjoitti...

Soile; Voi ei! Mulla oli ns. goretex-puku. Olisi itänyt olla sen lisäksi kunnon sadepuku, jossa on teipatut saumat. Tiheä pienipisarainen sade kovalla tuulella painuu joka reiästä sisään, minkä löytää. Voi tietsti olla, että meillä oli vain huono tuuri. Paikallisislla tuntui olevan päällekkäin kuoripuku ja sadepuku. :) Puolentoistatunnin kävelyn puolivälissä opastyttö kiersi vääntämällä omista hanskoistaan vettä pois... Mutta ehkä heille ei sada?

Soile Kivinen kirjoitti...

Moottoripyörävauhti myös edesauttaa läpikastumista. En kuitenkaan usko että voi paljoa valittaa kun hänelle etukäteen sanottiin, että ostaisi kaikkein parhaimmat sadevarusteet. Tulee varmaankin tänään.. luulen. Kerron kuinka kävi, satoiko.