Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

28.6.2013

Lomafiilis hakusessa

Loma on alkanut, hommia riittää silti. Eilen ja toissapäivänä meni aika mansikoiden pakastamiseen. Tänään aamupäivällä pätkittiin jo kauan sitten kaatunut kirsikkapuu vielä pienemmiksi pätkiksi halkomista odottamaan. Aidan purku saatiin päätökseen, uuden rakentaminen ei sitten tule olemaan ihan yhtä nopsaa, vaikka valmiita elementtejä käytetäänkin. Pyykkiä on pesty ja ruokaa laitettu.

Lomafiilis on vielä vähän hakusessa. Työasiat pyrkii stressaamaan takaraivossa ja vähän kotiasiatkin. Huushollissa on niin monta nurkkaa rempallaan ja keskeneräisiä projektejakin riittää. Kun osaisi keskittyä yhteen kerrallaan, niin olisi helpompaa. Tämä murehtiva luonteeni vaan tarttuu pään sisällä kaikkiin koko ajan heti kun joku silmiin osuu. Ja kun kaikkeen ei voi konkreettisesti tarttua yhtaikaa, niin päässä ne vaan pörisee, vaikkei se mitään auta.

Pihalla kukkii kaikenlaista - etenkin rikkaruohoja. Ensimmäiset jasmikkeet kukkivat valkoisina kuohuina ja  Punainen Kardinaalini näyttää kotiutuneen hyvin talon seinustalle. On kasvanut jo huomatttavasti isommaksi kuin viime vuonna. :)
Ei kommentteja: