Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

9.1.2011

Kurkistus keittiöön 2


Keittiöuudistus etenee. Lattialle tapahtuu pikku hiljaa jotain, mutta listat puuttuu vielä. Uusi astianpesukone saapui perjantaina ja on jo toimivaksi todettu. Musta-harmaat kivijäljitelmäpöytälevyt (mitä lie melamiinia tai laminaattia) sai eilen kyytiä, ja tilalle loksahti rautakaupassa valmiiksi mittoihin sahattua tammea. Kerrankin oli joka pala tilatun kokoinen. Tänään öljysin pöydän vielä kertaalleen (olivat valmiksi öljytyt, mutta lisäkäsittely ei ollut haitaksi).

Tapettikin löytyi eilen. Ei ihan sellainen, mitä alunperin hain, mutta ihan hyvä silti; yksivärinen vihreä. Menee seinään kans pikkuhiljaa, kun saadaan ensin kaappien päällystät tyhjiksi. Kyllä tästä taas keittiö syntyy. :)

4 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Lämmin puu tuo kodikkaan tunnun. Me ei uskallettu valita massiivipuutasoja, sillä ei olla maailman parhaita pitämään huolta asioista. Lapset sentään on saatu hoidettua kunnialla... ;) Eikös olekin mukava tunne, kun projekti alkaa olla loppusuoralla! Onnea uudelle keittiölle!

morso kirjoitti...

Miia, Otettiin riski, kun nuo vanhat oli niin kamalta. Kälyllä on massiivipuu säilynyt hyvänä, toisen langon sekoittaman hoitoaineen ansiosta, mutta me mentiin nyt ihan perusöljyllä. Tehdään vaan pintoja uusiksi, kaapit pysyy entisellään, mutta tämä piristää paljon.

Pystyraita hoikentaa! kirjoitti...

Aiku tekee hyvää saada jotain uutta kotiin, vai mitä! Puu on mahtava materiaali.
Meillä laitettiin uudet matot ja kattolamput olkkariin, ja tuntuu kaikki ihan erilaiselta.
Onnea uudelle kyökille! Tuleeko tuparit?

morso kirjoitti...

Pystyraita; Ohhoh, että keittiön avajaiset? No, vois tullakin, tosin pienelle piirille, sitten kun ne tusinat 40cm pituiset pätkät tapettia on taisteltu sinne kaappien päälle kiinni. Ja listat maalattu ja saatu kiinni. Pidetään mielessä. Noi kaapinovetkin muuttui siedettäviksi puisten tasojen myötä.