Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

18.7.2013

Pitikin siivota...Onko teille tuttua se, että heittää pois jotain ja heti sen tehtyyään sitä tavaraa olisi kamalasti tarvinnutkin? Niin kävi taas. Kaikille lienee tuttuja koululuokkien myymät keksit, jotka tulee nelikulmaisissa muovilaatikoissa. Niitä laatikoita sitten kertyy johonkin nurkkiin lojumaan, ja aina välillä niihin hermostuu ja paiskaa ne menemään, kun just sillä hetkellä ei ole niille käyttöä. Varmaan viime talvena heitettiin pino niitä laatikoita pois, kun olivat tiellä. Nyt niille olisi käyttöä. Aidan tolppien perustuksia valaessa jää aina pieni köntti betonia yli. Sitä könttiä ei heitetä pois, vaan rouva käyttää ne haaveilemaansa betoniaskarteluun. Ja noilla karkkilaatikoilla saisi valetuksi sellaisia kivoja ja sopivan kokoisia laattoja, joille olen keksinyt käyttötarkoituksen pihalle.

Kaivelin käyttöön  askartelutarvikkeiden säilytykseen käyttämäni vanhat jäätelölaatikot, jotka eivät ole ihan yhtä hyviä, kun sivut ovat vähän pyöristetyt. 

Kuvassa vuorenkilpikokeilu. Nämä ovat siis ensimmäiseni, joten reunat on vähän kamalan näköiset. Betonikin oli seissyt varmaan jo vähän liian kauan, ja alla käyttämäni levykin oli käyristynyt, joten käyriä ovat valoksetkin. Mutta eiköhän näille joku paikka silti löydy. Seuraavan alle löytyi suorempi levy ja yritin reunoista tehdä siistimmät. Ylihuomenna näkee, miten onnistuin.

***
...murusii.. -blogissa varoteltiin riuhtomasta kättä revähdyksiin. Ei ole lihas revähtänyt, mutta joka yö aamuyöstä täällä herätään siihen, että kättä särkee ja tunto häviää samaan aikaan. :( Päivisin olo puuhatessa helpottaa välillä kokonaan, välillä melkein. Kuopankaivuu, eli saven hakkaaminen lapiolla ei tehnyt hyvää. Ainakaan pelkkä 400-burana ei auta, olisko jollain hyviä vinkkejä? Pitääkö mennä samalla panadol-burana-koktaililla, jota sairaalasta määrättiin, kun nivelsiteet oli nilkassa kipeinä?

Ei kommentteja: