Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

28.5.2010

Perjantaitunnelmaa

Aurinko paistaa! Harvinaista herkkua tällä viikolla.


Viime viikolla, kun oli vielä lämmintä, törmäsin maastokäynnilla myös tällaiseen öttiäiseen. Eihän se mun töihini mitenkään liity, mutta kiiltää niin kauniisti, että oli pakko kuvata. Noi muuten taitaa purra tosi kipeästi. Jos oikein muistan, niin anoppia haukkasi tuon tapainen vuosia sitten mökillä ja turvotti koko käsivarren. :(


Pilviä yritin pikakuvata kotimatkalla ruuhkassa. Aiemmin viikolla tehdyn konserttikuvausen jäljiltä iso-säädöt olivat ihan metsässä. Aika rakeista tuli. Pilviä ihailen usein kotimatkalla. Parissa paikassa on sopivasti laajaa aukeaa, missä ne pääsee hyvin oikeuksiinsa. Muotoa ja värisävyä riittää. Valitettavasti moottoritiellä ei voi pysähtyä kuvaamaan.

Pikkumörön kanssa painitaan henkistä painia tiukkaan tahtiin. Kovilla ollaan kaikki. Välillä tulee sellainen olo, että jospa vaan päästän irti. Annan pudota. Miksi kynsin hampain yritän pitää kiinni, omatkin voimat alkaa olla vähissä. Ja sitten en kuitenkaan voi päästää irti, vaan yritän uskoa ja kannustaa. Välillä on niin vaikea tietää, mikä olisi paras tapa toimia.

Kummipojan leirikoulun hyväksi tilatut kesäkukat odottaa istutusta. Aion ryhtyä homman jo tänään. Toivottavasti jostain nurkasta löytyy multaa.

Hyvää viikonloppua kaikille piipahtajille!

Ei kommentteja: