Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

1.5.2010

Wapun tunnelmissa
Vappua on vietetty perinteisin ja uusin menoin. Aattoa juhlittiin perinteisesti ystävien kanssa nuoriso mukana. Syöden, laulaen, nauraen ja kuplivien kera. Vappupäivän koleassa aamussa jätettiin Ullanlinna väliin. Syötiin brunssia kotipiirissä ja sitten käytiin YS:n vappumatieneassa tanssimassa (uusi juttu). Sen jälkeen oltiin vielä syömässä miehen siskolla, toinen lanko toi juomat (ensimmäinen kuva). Emännät olivat molemmissa paikoissa laittaneet pöydän koreaksi ja herkkuja riitti. Onneksi myös " kunnon" ruokaa. ;) (Suklaat ja mansikat on kälyn tarjoomuksista.) Muistettiin jopa liputtaa tänään.

Kolmas kuva on Keijun vappueleganssia. Löytyi "täydelliset punaiset korkkarit" jotka äiti kustansi palkkioksi kaikesta kevään uurastuksesta (pianotutkinto, kuvataidekoulun päättötyö yms.). Hankkiminen ei ollutkaan ihan niin helppoa kuin kuviteltiin. Samoja kenkiä oli myynnissä monessa paikassa, mutta vain yhdessä kaupassa oli myynnissä tämä täydellinen väri. Onneksi vielä oli sopiva pari jäljellä, kun sinne päästiin.

On ollut ihana viettää aikaa mukavien ihmisten kanssa. Huomenna yritetään päästä pihatöihin. Joitakin narsisseja ja tulppaaneja on ainakin putkahdellut pintaan. Pensaiden karsitut oksat tarvitsee siivota pois nurmikkoa rumentamasta.

3 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Ihanan vappuiset kengätkin! Hauskaa päivää pihatöiden parissa!

morso kirjoitti...

Ihanat on. hiukan henkäisin noit korkoja, mutta ne ei ole jokapäiväisessä käytössä.

Pihalla sain risuja kasaan ja aloitin myyränkarkotustaiston. ;)

systeri kirjoitti...

Meillä aloitettiin lehtokotilokarkoitus. Ensimmäisen satsin laitoin portaille odottamaan ja hetken päästä istahdin tauolle - niiden onnettomien päälle... Piha-allas on aivan täynnä sammakonkutua. Kesää se tekee!