Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

4.6.2010

Kesä hiipii

Pihan kukkien värit muuttuu. Valkoisena kukkii enää aronia. Sinisempää ja punaisempaa lilaa löytyy sireeneistä, pikkusydämmistä sekä korkeista laukoista, joiden tarkempi laji on tuntematon minulle. Vahvan oranssseja salsahameisia unikoita ja nuppujaan aukovia pioneita yhdessä penkissä - väriyhdistelmä ei ole minun kätteni töiden tuloksia. ;) "Ystävykset" erotetaan toisistaan jossain vaiheessa. Lisäksi on vaaleansinisiä lemmikkejä siellä täällä nurmella.

Keskiviikkona oli koko kuoro meillä kaatamassa matkaa. Vieraiden mentyä hiippailin paljain jaloin kasteisella nurmella sulkemassa taka-aidan porttia ja keräämässä tuolien pehmusteita. Vähän oli viileää, mutta kesäistä.

Lasten koulu loppuu huomenna. Yhdet ylioppilasjuhlat käydään juhlimassa, sitten tullaan pihahommiin. Omakin mieli halajaa jo lomalle, mutta nyt on kirjoitettava ensin muutama juttu töissä valmiiksi, että menevät sitten ajallaan eteenpäin. Lapset leireilevät alkukesästä, joten minullakin on toivoa saada tietokonevuoroja vähän useammin. ;)

Ei kommentteja: