Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

26.9.2010

sahasunnuntai

Ei kuvia, kun en puuhailujen jälkeen jaksanut ruveta kaivamaan kameraa. Päivällä sahasin puut poikki uudella hienolla sahallani. Pikkumörkö tuli apumieheksi, ja homma sujui joutuisasti. Sitten piti tietysti halkoa ne puut kans. Mutta kasata en enää jaksanut. Hätistelin lapsia siihen hommaan, ja mies olikin sitten latonut jo pinon. Että siinä vierähti suurin osa päivästä. Ilta meni sitten kasatessa omaa osaani tulevasta Kööpenhaminan matkaohjelmasta. Aivot ei olisi halunneet vääntyä vieraalle kielelle, mutta onneksi ei tarvinnut tuottaa tekstiä englanniksi, vaan etsityt tiedot saattoi naputella suomeksi.

5 kommenttia:

tuike kirjoitti...

Vielä kokeilen, vaikka kommentti on jo kaksi kertaa hävinnyt.

Että mun seuraava toive on tollanen söpö saha, kun mulla on nyt jo niitä poria, joihin olen umpirakastunut. Saha pitää saada!

Että piti elää näin pitkään ennenkuin ymmärsi konevoimien hienouden! Mutta nyt sitten senkin edestä.

morso kirjoitti...

Tuike,
oli positiivinen yllätys tämä saha, kevyt toimiva, hyvin leikkasi. Kun apumies vielä nosteli puita pukille homma sujui tosi nopeasti. Ehkä minunkin pitä joku päivä voittaa vielä se porakammoni ja tarttua muuhunkin kuin akkukäyttöiseen ruuvinvääntimeen. ;)

Onneksi tässä iässä saa ryhtyä kaikkeen eikä tarvitse tyytyä vain pitsinvirkkuuseen. ;)

(tää kommentointi nyt tökkii ihmeesti koko ajan)

Rva Pioni kirjoitti...

Minäkin kävin kertaalleen kehumassa kööpenhaminalaista vessan mattoani... nyt kokeilen uusiksi.

Rva Pioni kirjoitti...

Nonnii... ja Clyptoteekissa käy ehdottomasti nauttimassa kauniista lasikatosta.

morso kirjoitti...

Rva Pioni,
täytyy yrittää. Meillä on liuta uusia kapupunkisuunnittelukohteita, joihin mennään tutustumaan. Toivon myös ehtiväni kaupungille edes hetkeksi ihan vaa haahuilemaan päämäärättömästi.