Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

16.6.2011

Sateen jälkeen...

pihalla on julmetusti hyttysiä. Yritin käydä kitkemässä kiertoja, mutta lentolaivue inisijöitä ajoi minut sisään. Pari kuva kohta jo loppuun kukkineista pioneista sain sentään napsituksi - sekä portaalle lennähtäneestä tammenlehdestä jossa oli vesipisara.

Juhannusruusukin on jo aloittanut kukintansa. Toivottavasti viikon päästä on vielä jotain jäljellä. Kun kerrankin olen kotona juhannuksen, olisi mukava nauttia siitä.

Istutuspuolella ainakin tilli ja valkosipuli ovat lähteneet käyntiin. Persiljasta en vielä tiedä. Keltaiset hassun näköiset pallokukat jäi kylvämättä. Vieläköhän ne ehtisi. Jos vaikka olisi loppukesästäkin vielä joku kukka pihassa jäljellä, on niin alkukesään painottuvaa tämä lajisto, että elokuussa on jo vähän surkean näköistä, kun mikään ei kuki.

Kompostori pullistelee. Toivottavasti viikonloppuna on sateessa joku taukokin, että ehtisin vähän siirrellä tavaraa kompostorista toiseen. 

Ilmeisesti ponnahdusikkuna on helpottanut ainakin joidenkin kommentointia. Hyvä. Ongelmista kun ei saa tietoa, jos niitä ei kukaan pysty kertomaan. Pitänee siis vielä jossain välissä lisätä sähköpostiosoitekin sen varalta johonkin.

2 kommenttia:

Pystyraita hoikentaa! kirjoitti...

Onnea viljelyksillesi. Testaan tätä minäkin.

morso kirjoitti...

Kiva kunn testailette. :) Näkyy muualtakin, kuin kävijätilastossa, että joku on käynyt. Se ilahduttaa.