Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

1.6.2011

Kukkia ja muutakin
Alkukesän kukkarunsaus on niin ihana. Tässä muutama näyte pihalta. Kurjenpolvi on tavallaan rikkaruoho pihalla, mutten raaski kitkeä sitä pois. Valkoinen särkynyt sydän on vaan niin kaunis. Jättilaukat alkavat aueta - jännityksellä odotan, ovatko kaikki erisävyisiä sinipunaisia, vai oliko sekoituksessa mukana myös muutama valkoinen. Ilta-auringossa kaikki hankalia kuvattavia. Ja bussipysäkiltä kotiin kävellessäni yritin kuvata kortteita tien pientareelta, mutta huonolla menestyksellä, kun mukanani oli vain pokkari. Jos huomenna ehtisi paremman kameran kanssa liikenteeseen.

Pomo jää maanantaina lomalle, mikä tarkoittaa lisää kokouksia minulle. :( Odotan jo lomaa, vaikka siihen on vielä pitkä aika. Samalla yritän kuunnella kroppaani; pitäisikö varata hammaslääkäri, pitääkö sitä ja tätä kolotusta käydä lääkärille valittamassa? Terveyskeskus laittoi lähetteen poliklinikalle yhdestä vaivasta, mutta poliklinikka kieltäytyy ottamasta vastaan. Onko siis pakko mennä yksityiselle senkin kanssa? Vai onko kolotukset ja tuntemukset vaan haamuja siitä, että on aika poikki kaikkien mennen talven myllerrysten jälkeen?
 
Koulun päättyessä muuttuvat taas arkirutiinitkin. Lähteekö uusi kuvio rullaamaan, vai tuleeko taas jatkuvaa taistelua ja vääntöä asioista, joiden pitäisi olla itsestään selviä.

Näin pari päivää sitten kaavion, jossa loogisin päätelmin todistetttiin, että missään tilanteessa ei kannata murehtia asioista. Periaatteessa varmaan niin, mutta käytännössä ainakin minun luonteellani aika vaikeaa.

Luulen, että huominen vapappäivä tulee tosi tarpeeseen. Jos vaan mahdollista, möyrin pihalla. Lisäksi on edessä askartelua uusille ylioppilaille.

2 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Tutun kuuloisia tuntemuksia. Päällimmäisenä nuo ihon alle tulleet stressit ja kolotukset. Lääkärisoittolista mietittynä ensi viikolle. Nyt yritän poistaa kolotukset itumalla löylyihin ja vilvottelemalla sireenintuoksussa. Nauti vapaapäivästä!

morso kirjoitti...

Sireenin tuoksu on niin ihana, myös kielon pieninä annoksina. Onnekseni molempia on omalla pihalla.

Ei kai tässä muu auta, kun ruveta järjestyksessä varailemaan aikoja lääkäreille, kun vaan tietäsi, mistä löytää hyviä ja kuuntelevia - terveyskeskuksessa meilä ei tänä keväänä ole ollut yhtään lääkäriä ja työterveyskin on vähän niin ja näin. :(